“Your partner”

Bassant Classics

Information

Het accent van onze activiteit ligt op de sportieve uitvoeringen die Porsche van 1965 tot en met 1973 heeft gebouwd en geleverd, zoals de 911 R, ST, RS en RSR. Voor de modellen na 1973 tot en met 1997 kunnen we ook veel voor u betekenen.

Wij zijn bekend om onze nauwkeurigheid, capaciteiten om cliëntenwensen om te zetten in een product , ons eindeloos geduld en onze kennis van klassieke Porsche 911 sportversies. Onze opleidingen en ervaringen op het vlak van mechanica, elektronica en computertechniek maken het onmogelijke mogelijk. Elke wens is snel invulbaar door de aanwezigheid van elektronische en werktuigbouwkundige werkplaatsen waar we bijna iedere wens op autotechnisch vlak waar kunnen maken. In een recent verleden hebben we ons in de hightech industrie bezig gehouden met kwaliteitsverbeteringen, kostenbesparingen en service management, resulterend in een hoge kwaliteit voor de juiste prijs. Deze eigenschappen en activiteiten vind u terug in de details van onze producten.

Er zijn natuurlijk altijd specifieke werkzaamheden die we zelf niet uit willen of kunnen voeren, deze besteden we uit aan een van onze betrouwbare en ervaren partners.

Specialised  in classic 911

Voor de basis van een (om-) bouw wordt de voorkeur gegeven aan een luchtgekoelde 911 van de bouwjaren 1969 tot en met 1984, mede afhankelijk van uw wensen op het vlak van prestaties of comfort. In het geval van een 911R hebben natuurlijk de 911’s van 1964 tot en met 1968 de voorkeur, dit om de juiste wielbasis te verkrijgen.

De auto wordt zover nodig gestript en bekeken op noodzakelijk werk om een goede basis te verkrijgen voor een ombouw. Wanneer uw wensen bekend zijn, is dit het moment om een goed beeld van de totale kosten te verkrijgen. Tijd om even om de tafel te gaan zitten ..

 

Wanneer de “ go ahead” door de klant gegeven is, gaan we uw droom waarmaken. Afhankelijk van uw wensen duurt de bouw één tot vier maanden.  Gedurende deze tijd houden we graag contact en willen u graag betrekken bij het proces, alleen zo kunnen wij onze belofte waarmaken.

 

                                                                                     JA Bassant

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een klassieke sportversie van een 911 wilt hebben. Wanneer iemand de lijnen mooi vindt, is een aanpassing van de carrosserie mogelijk voldoende. Geeft iemand de voorkeur aan een investering, dan heeft de natuurgetrouwe kopie de voorkeur. Wordt de voorkeur gegeven aan deelname aan klassieke races, zijn natuurlijk de FIA voorschriften van belang. Zo zijn er allerlei mogelijkheden om uw behoefte in te vullen, en wel op maat.

http://www.bassant-classics.com/Index_bestanden/Page403.htm