ďYour partnerĒ

Naam bedrijf

Ons adres:

Industriepark 5a, 6603BE Wijchen, Nederland

Telefoon: 024-6420997

E-mail: Info@Bassant-Classics.com

Historie

Bassant Classics is voortgekomen uit een hobby en een bedrijf dat reeds jarenlang Porsche onderdelen verkoopt. De koop in 1995 van een 911 T/E van 1972 en de aankoop van een grote partij onderdelen begin 2006 zijn de mijlpalen geweest die de start van dit bedrijf hebben gekenmerkt. Via de verkoop van gebruikte onderdelen, vervolgens nieuwe onderdelen en revisiewerk zijn we inmiddels al weer een paar jaar verder. Het revisiewerk waarbij allerlei onderdelen in nieuwstaat werden gebracht, heeft inmiddels de top bereikt door revisie van alle luchtgekoelde motoren van de allereerste versie tot en met de laatste versie van de 993. Netheid en precisie, daarbij de nodige kennis en ervaring, zijn de eigenschappen benodigd voor dit mooie werk.† Of u nu met een doos onderdelen of een complete auto aankomt, wij gaan graag de uitdaging aan.

 

 

Met name de revisie-activiteit had onze interesse, naast de klassieke sportversies van de 911 die Porsche van 1967 tot en met 1973 uitbracht. Deze combinatie, samen met toenemende interesse in de bijzondere, klassieke versies, deed ons besluiten om deze typen op commerciŽle basis te bouwen; een markt waar wij onze creativiteit op technologisch vlak volledig ten dienste van onze cliŽnten kunnen stellen.

Buiten deze activiteit voeren we natuurlijk ook onderhoud en allerlei modificaties uit aan uw luchtgekoelde 911, van remmen tot complete revisie van motor en versnellingsbak.

Bijschrift bij afbeelding.

Enige tijd geleden, was er eens een ..

Hoe het begon Ö.