Revisie / refurbishment / überholung


Over de jaren hebben we veel onderzoek gedaan naar methodes om vele samengestelde onderdelen, die vaak niet meer leverbaar zijn, terug te brengen binnen de ontwerpspecificaties. Hieronder een overzicht van onze revisie- en reparatie-activiteiten.

Motorrevisie

Géén geschikte klus voor een automonteur. Een gedegen kennis van de opbouw van deze motor, kennis en kunde op het vlak van werktuigbouw, kennis van montagetechnieken en jarenlange ervaring zijn noodzakelijk om dit type motor op een juiste manier op te bouwen.

U bent welkom om met ons dit onderwerp aan te snijden.

Versnellingsbak 915/G50/G64

Reparatie van uw 915 of G50 versnellingsbak, op een enkel geval na vinden alle werkzaamheden bij ons in huis plaats.

Warmloopregelaars

Al jaren bij ons gereviseerd, en ook al jaren geen retouren of garantieclaims ontvangen. In principe doen we dit alleen voor de Porsche 911 modellen, wanneer we de juiste gegevens hebben kunnen we dat ook voor andere modellen en/of merken voor u uitvoeren. Ons werk komt met 2 jaar garantie.

Reparatie HKZ van Bosch

We kunnen uw bestaande 3- of 6-polige unit repareren of, in enkele gevallen, omruilen. De gerepareerde unit krijgt van ons 2 jaar garantie. Permatune units kunnen we in enkele gevallen ook repareren.

Stroomverdelers.

Ook al weer een aantal jaren dat we deze reviseren. Lastige klus maar we doen het maar toch. Let wel, niet alle delen vallen onder revisie. Heeft u een vraag,m stel deze ons. Ook dit werk van ons komt met 2 jaar garantie.

Koppeling schakelstang

Lastig om deze zelf te voorzien van nieuwe bussen, wij kunnen dat voor u doen.

Slot Targadak

Na jaren gebruik kan de opname voor de hendel uitscheuren. Wilt u dit gerepareerd hebben dan kan dat bij ons.

Brandstofpomp.

Alle vroege typen, waarvan het deksel met aansluitingen van af te schroeven is, kunnen we reviseren. Levertijden kunnen echter lang zijn door aanwezigheid van grote hoeveelheden gom. Wanneer wij tevreden zijn over ons werk geven we ook hier 2 jaar garantie op, en u behoudt uw originele pomp.